Den sidste finish

Overblik

Den sidste finish

 

Kender du det at have siddet i utallige timer og strikket på et projekt; en trøje, en taske eller måske en hue. Projektet er nu færdigt, og det kunne nu være skønt at gøre det helt til dit eget.
Det kan du faktisk ved at sy en etiket i den. Men ikke bare hvilken som helst etiket – næ DIN etiket!
Det ser både godt og færdigt ud, men viser også at DU har lavet den. Det føles ret fedt ik?

Det er faktisk muligt at designe din helt egen etiket.

Jeg har i lang tid – faktisk i flere år – gået og tænkt på at få lavet etiketter til mine færdige strikkeprojekter. Jeg har især strikket en del til min mand, og på det sidste mange gange efter mit egen idé.
Det må jo så være mit eget design eller??? Flere har i alt fald anbefalet mig at kalde det mit eget.

Nå, men nu er projekt etiket så gået fra at være en tanke, en idé til virkelighed. I dag tænkte jeg:

NU GØR JEG DET!

Jeg fandt Ikast Etiket på facebook, og gik så ind på deres hjemmeside. Hold da op hvor blev jeg inspireret derinde. Der er alskens muligheder inden for netop det DU ønsker. Masser af udformninger, farver, skrifttyper og meget andet. Ja, du kan såmænd også lave dit helt eget logo, som du uploader, og får trykt på fine labels lige til at sy på.

Det var utrolig simpelt at udføre. Jeg valgte et af deres egne layouts og da mit mellemnavn er Reumert, tænkte jeg, at jeg vil bruge det. Så nu står der: Made by REUMERT DESIGN og med et garnnøgle i højre side. Jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet.
Jeg puttede også lige 50 stk. vaskemærker med i kurven, så jeg opnåede gratis levering. Ret smart med de vaskemærker, så modtageren ved at det skal passes på – især hvis det er uld. Jeg strikker faktisk en del i uld, så det er meget relevant. De er tilmed også ret humoristiske, og får smilet frem.

Alt i alt en dejlig oplevelse.

Jeg fik trykt 100 stk., Det forpligter jo! så nu må jeg i den grad i gang med strikkeriet, for det kunne da være sjovt at lave nye etiketter en dag igen.. når de 100 etiketter er brugt…

Dette blogindlæg er IKKE sponsoreret, men udelukkende skrevet ved min begejstring!

Del:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

inspiration
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få besked om nye opskrifter, tips & tricks samt spændende ideer til nye projekter

Tak for interessen

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev