Godt Nytår!

Overblik

GODT NYTÅR!

 

Jeg ønsker alle et rigtig GODT NYTÅR!

Må 2022 blive et år med masser af glæde og varme. Gerne med mindre Corona og mere frihed.

Frihed til at besøge strikkefestivaler og messer. Frihed til at mødes med andre strikkere. Ja, frihed til at vælge hvad man har lyst til.

Vi vil nok altid huske år 2021 som et år med Corona, restriktioner og for nogle ligefrem hjemmeisolation.

Men tager vi de positive briller på, kan der faktisk også være gode ting ved en Coronatid; måske har du fået strikket lidt mere end vanligt, måske har du lært nye teknikker, som har åbnet en helt ny verden indenfor strik (YouTube kan altså virkelig noget). Eller måske har du fået strikket ekstra mange skønne strømper til hele familien. Mulighederne og idéerne er mange, og mon ikke der er nogen derude der kan nikke genkendende til noget af det.

Jeg har personligt strikket et sæt med hue og halstørklæde til min nye søde svigerdatter, og jeg glæder mig meget til at give hende det på hendes fødselsdag, og forhåbentlig se hendes glæde ved at modtage det. Ellers må jeg jo bare i gang igen med pindene, og det gør jo ingenting for en dedikeret strikker som mig.

Jeg elsker hele processen med at summe over en idé, finde det helt rigtige at strikke, slå masker op, og se det tage form. Der er noget meditativt ved at strikke den ene maske efter den anden.

Sådanne stunder håber jeg på at få rigtigt mange af i 2022.

RIGTIGT GODT NYTÅR!

Del:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

inspiration
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få besked om nye opskrifter, tips & tricks samt spændende ideer til nye projekter

Tak for interessen

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev