Husk at købe garn nok!

Overblik

Husk at købe garn nok!

Husk at købe garn nok, når du er ude at garnshoppe!

Jeg har for længe siden købt et virkelig smukt koboltblå garn af mærket Alize fra Strikkegarn.eu, og nu er jeg i gang med at strikke en cardigan. Til min skræk opdager jeg, at der ikke er garn nok!
Det sker ellers ikke tit for mig, men jeg må have været for optimistisk, haft fokus på alle de andre garner i butikken eller bare ikke tænkt mig om, da jeg købte det. Det finder jeg nok aldrig ud af, men afsted det skulle jeg, og det var med slet skjult glæde og forventning, at jeg kørte afsted mod Lunderskov ved tanken om udsigt til en masse skønne garner.
På turen drømte jeg også om muligheden for at være heldig, at de havde lige netop det lot nr., som matcher mit så farven passede. Jeg ved godt, at sandsynligheden for det er meget lille, da jeg jo købte garnet for længe siden. Og sådan endte det også; der var desværre ikke flere. Jeg købte dog 2 garnnøgler og tænkte, at det måske kunne bruges. Ærgerligt var det, men til gengæld var det en skøn oplevelse at træde ind ad døren hos Strikkegarn.eu. De er altid utroligt imødekommende, søde og hjælpsomme, og så har de virkelig mange lækre garntyper, så man bare MÅ have lidt mere med hjem end planlagt. Det skete også for mig. Jeg faldt for deres skønne bambusgarn og mohair og selvfølgelig uld til at filte hjemmesko til vinter (garnlageret må jo endelig ikke løbe tør!).

Jeg mærkede i den grad deres hjælpsomhed for nogle år siden, hvor jeg var i gang med at strikke en bluse til min mor. Jeg manglede bare en lille smule af garnet, kontaktede dem, og da de ikke havde mere i butikken, sørgede de for at få det fragtet hjem fra Tyrkiet simpelthen ved at tage en taxa fra lufthavnen i Alanya til en af deres leverandører og købe garnet til mig, som hurtigt efter blev sendt.
Det blev jeg virkelig rørt over og meget, meget glad for.

Strikkegarn.eu opstod i 2015 som garnbutik i Alanya i Tyrkiet, hvor de forhandlede tyrkisk garn. Der har helt sikkert været mange glade turister, som fik kufferten fyldt til randen med garn, men webshoppen besværliggjorde det i længden, og i 2017 valgte sønnerne Anders og Lars derfor at videreføre butikken i Danmark. Butikken startede i deres garage, og senere købte faderen, Johannes, den nuværende bygning, satte den i stand, og siden har det været adressen for deres butik.

Du kan se oversigten over garnbutikker i DK her

Synes du der mangler en butik på listen eller er der ændringer, så tøv ikke med at skrive til mig, og jeg vil tilføje/rette hurtigt derefter 🙂

Jeg kan varmt anbefale at kigge forbi Strikkegarn.eu. De er altid et besøg værd, både hvad angår udvalg af garn, imødekommenhed og ikke mindst hjælpsomhed. OG det er altid skønt at besøge en butik fyldt med garn ik 😉

Her er projekt cardigan som mangler garn 🙂

Del:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 reaktioner

  1. Sikke en flot cardigan 👍. Glæder mig til at se hvad du så gør, når du ikke har nok garn af det blå ……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

inspiration
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få besked om nye opskrifter, tips & tricks samt spændende ideer til nye projekter

Tak for interessen

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev