Hvilken strikketype er du?

Overblik

Hvilken strikketype er du?

Jeg er typen der altid har flere strikkeprojekter i gang. Det er ligesom bare kommet snigende.

Jeg kan huske som helt ny strikker, hvor vigtigt det var for mig kun at koncentrere mig om ét bestemt projekt og absolut ikke fokusere på det næste projekt. Det har så ændret sig gevaldigt siden. Måske har det noget at gøre med erfaring og behovet for at udfordre sig selv og mærke glæden ved at strikke.

Jeg har for eksempel altid et fjernsynsstrik klar, hvor jeg kan følge med i fjernsynet og strikke samtidig uden at skulle tænke nærmere over hvad jeg har i hænderne eller hvad de (hænderne) laver.

Det er også rart at strikke på et mønsterprojekt som et sjal eller lignende, hvor jeg kan udfordre mig selv og koncentrere mig om projektet.

Så er der projekter som jeg strikker til andre, og hvor det er kærligheden til personen og vedkommendes valg og udformning af projektet, der er i højsædet.

Alle typer af strik giver en skøn tilfredsstillelse, og en ubeskrivelig glæde som man hurtigt bliver afhængig af.

Jeg er typen, som bruger enhver mulighed for at sidde med strikketøjet, og det er måske netop fordi det giver glæde og velvære, at jeg bare ikke kan lade være. Det er jo en slags mindfulness.

Kan man mon blive afhængig af at strikke?…

Del:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

inspiration
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få besked om nye opskrifter, tips & tricks samt spændende ideer til nye projekter

Tak for interessen

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev