Hvorfor ikke samle alt om strik?

Overblik

Hvorfor ikke samle alt om strik?

Sådan opstod tanken hos mig efter i mange år at have været opslugt af den uudtømmelige kilde af inspiration, tips, idéer, lækre opskrifter, lækkert garn på tilbud og meget andet, som findes på nettet. Det er spændende, men det kan til tider også virke overvældende.

Jeg kunne – og kan stadig – bruge lang tid på at se mig omkring på nettet, og fik en dag den tanke, at det kunne være sjovt, hvis der var ét sted, hvor jeg kunne finde mange af de oplysninger, jeg søgte efter; et sted med en evig kilde til inspiration, et sted der aldrig bliver færdigt, men kontinuerligt vokser og bliver et sted for strikkere at finde svar, blive inspireret, få ideer, tips og gode råd m.m.

Det første spadestik er nu taget, og Alt om Strik er ”gået i luften”.

Der er stadigvæk et hav af ting, jeg har lyst til at skrive om, omtale og dykke ned i, men man skal jo begynde et sted, og lade det vokse derfra. Og jeg glæder mig vildt meget 🙂

Du er meget velkommen til at komme med input og ideer til indhold på min hjemmeside og blog, for noget af det skønne ved strikkeverdenen er, at vi inspirerer og hjælper hinanden i vores fælles passion 🙂
Velkommen til mit strikkeunivers – Alt om Strik

Del:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

inspiration
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få besked om nye opskrifter, tips & tricks samt spændende ideer til nye projekter

Tak for interessen

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev